Frans Gast Frans Gast
 

In 1985 heb ik na succesvolle afronding van de opleiding Hypnotherapie aan het Instituut voor Toegepaste Hypnose te Amsterdam mijn praktijk in mentale therapie en hypnotherapie geopend.

Sinds de opening van mijn praktijk heb ik me voornamelijk gericht op het welzijn van de mens, in de breedste zin van het woord.

Mensen met de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling of begeleiding, alsmede mensen met fysieke symptomen kunnen in mijn praktijk terecht.

Ook zijn er veel personen uit het bedrijfsleven, die mij inschakelen wanneer zij het gevoel hebben "vast te lopen", verschijnselen van burn-out vertonen of conflicten op het werk ervaren. Hiernaast begeleid ik directies en management bij interne veranderingsprocessen zoals reorganisaties en fusie en verzorg ik regelmatig lezingen voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren.

Ik ben als docent verbonden aan Instituut Leffelaar in Amsterdam, waar ik maandelijks de module Mentale Begeleiding voor de beroepsopleidingen Sporttherapeut en Massagetherapeut verzorg.

Tevens heb ik als fysiektherapeut, mentaal adviseur en mentaal begeleider verschillende (Olympische) coaches, sporters en sportteams begeleidt.

Met meer dan 25 jaar ervaring als mentaal- en hypnotherapeut heb ik een methode ontwikkeld om samen met jou, jouw gewenste toekomst te creƫren.

 

 

Website by Look1st
Home - About - Consulting pers - Consulting Buss - Contact - Links
last update 11-06-2011